Nicklas Heiselberg er årets spiller i U11

Nicklas Heiselberg er årets spiller i GGIF U11.

Det bekendtgjorde undertegnede foran et talstærkt publikum på Grindsted Stadion i forbindelse med klubbens årlige ungdomsafslutning fredag den 8. juni.

Det var U11-holdkammeraterne selv, der via individuel stemmeafgivning til træningen forleden havde stemt den stærke forsvarsspiller ind på en suveræn førsteplads.

William Østergaard Andreasen og Tobias Pedersen modtog næstflest stemmer og delte andenpladsen.

Årets U11-spiller Nicklas Heiselberg omgivet af William Østergaard Andreasen (t.v.) og Tobias Pedersen, der delte andenpladsen i spillernes afstemning

Kampen om årets fighterpokal på Golden League holdet blev en tæt affære, hvor kun en enkelt stemme blandt holdkammeraterne adskilte nummer et og to i afstemningen.

Jonas Meyer Allen trak det længste strå og fik pokalen med hjem. Mohammad El-Kadery blev toer og Gustav Kaufmann Jahn nummer tre.

Jonas Meyer Allen i midten blev årets fighter på Golden League holdet. Til venstre Gustav Kaufmann Jahn, der blev nummer tre, og til højre Mohammad El-Kadery, der blev nummer to i spillernes afstemning

Også på GGIF 2 var der hård kamp om årets fighterpokal. Kun få stemmer adskilte de forreste i feltet.

Carl Emil Moustgaard Thorne fik flest krydser fra U11-holdkammeraterne tæt forfulgt af Lucas Karlsen Hansen. Lige efter på en delt tredieplads kom Sebastian Lange og Taym Said (der desværre ikke var til stede ved pokaloverrækkelsen).

Årets fighter på GGIF 2 Carl Emil Moustgaard Thorne flankeret af Sebastian Lange (t.v.), der blev nummer tre, og Lucas Karlsen Hansen, der blev nummer to i afstemningen

Stort tillykke til alle tre vindere.

08.06.2018