En hilsen fra det nye trænerteam

Som det er offentliggjort andetsteds her på siden i dag, overtager Kasper Søndergaard Andreasen – Williams far – tøjlerne som den ene halvdel af cheftræner-duoen, når undertegnede stopper med udgangen af denne sæson.

Kasper har skrevet følgende hilsen til spillere og forældre i den kommende U12-årgang:


Sommeren er over os, ferien står snart for døren, og fodboldsæsonen som U11 spiller nærmer sig sin afslutning.

Men efter sommerferien starter en ny fodboldsæson, hvor der skal spilles U12 fodbold.

Trænerne i den kommende sæson bliver:

Bjarke Meyer (Jonas’ far)
Kasper Andreasen (Williams far)
Marc Karlsen Hansen
Frederik Hedegaard Pedersen

Vi starter træningen mandag den 6. august kl 17.00 -19.00. Herefter træner vi hver mandag og torsdag kl. 17.00-19.00.

Som noget nyt påtænker vi at lave en ugentlig fællestræning med årgang 2006 (U13).

Vi tilmelder 3 turneringshold i efteråret. Et hold der spiller i Golden League, hvor kampene er placeret i weekenden. Et hold som spiller i B rækken, hvor kampene også spilles i weekenden. Et hold i A rækken, hvor kampene primært vil blive spillet på hverdage.

Spillerne vil blive udtaget til at spille på holdene udfra deres niveau og træningsindsats, og vi vil have fokus på at udvikle alle spillere og lave noget sjov og inspirerende træning.

Udfra DBU Jyllands oplysninger bliver der afviklet 2 runder i Golden League i efteråret og dermed 6 kampe. Det synes vi er i underkanten, og derfor har vi også tilmeldt et A hold.

A holdet kommer til at bestå af spillere på B holdet, som også kan klare sig på A niveau, og Golden League spillere. Samtidig vil vi have mulighed for at prøve spillere af på andre positioner end de normalt spiller på. Samtidig håber vi også på at se nogle nye ansigter til træning, således vi forhåbentlig får en lidt bredere spillertrup.

Kunstgræsbanen i Grindsted håber vi meget på står klar til efteråret, så der bliver mulighed for at lave udendørs vintertræning på den, og vi kan deltage i DBU’s vinterturnering på kunstgræs.

Foråret 2019 ligger endnu et stykke fremme i tiden og vi har endnu ikke planlagt noget. Men vi kommer til at bruge noget af foråret på at træne omstillingen fra 8-mands til 11-mands fodbold.

Rigtig god sommerferie til jer alle sammen. Husk at få slappet af og få genopladet batterierne og tag gerne en bold med ud og leg i haven så I holder formen lidt ved lige.

Med Fodbold Hilsner

Marc, Frederik, Bjarke og Kasper

 

10.06.2018